Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czemu tak wiele osób gra w tak niedopracowaną grę?

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10. Punktów, które zachęcą Cię do gry w CF.EU.

1. Zbugowane M4A1, które w głowę zabiera 29 dmg NIE ZAWSZE, ale jednak się zdarza często.

2. Zero patchów hackshielda... na każdym pokoju jest przynajmniej jeden waller.

3. Zabijanie za ścianami... takie rzeczy tylko w CF.

4. Krissy, dual uzi, SL po co GR dodaja takie bronie do gry? Biegnie taki z krissem i wali spreya najlepiej jeszcze jak biegnie i strzela przed siebie.

5. Tankery... jakies 6 pestek z AK-47 zabiera po 34 HP gdzie jak założysz pokój z kumplem i strzelisz w niego 3 razy to juz pada.

6. Zabijanie na 2 strzaly nie w głowe WTF? Idziesz sobie wyskakuje koleś strzela 2 strzaly z DE i lezysz, nawet nie zdążysz wystrzelic jednej pestki...

7. Czemu hackerzy graja sobie normalnie bez żadnego kickowania a uczciwi gracze wywalani są za pierwszym razem? Wystarczy, że zrobi double killa i już kick, a taki hacker statystyki 56:8 na EE i gra do końca...

8. Nie ma serwerów dla newbie takich jak były na NA. Gra taki noob i nie wie co się dzieję...

9. Wyzywanie kogoś bo ma FOXa...

10. Ping, który nie zależy od tego jaką prędkośc masz internetu. Mam normalnie po 43 ping z prędkością 6MB/s, przy 3MB/s mam taki sam, ale gdybym mieszkał w Niemczech to mój ping wynosił by jakieś 10-25 nawet przy wolniejszym internecie, wszystko to wina serwerów.

Teraz pytanie: Jak moża byc dobrym w tą grę? Jak oglądam ludzi, którzy mają dobre staty to nie grają jakoś inaczej, nie mają niższego pingu ani lepszych broni. Moim zdaniem to tylko fart...

Dzięki za uwage! Pozdrawia wkurwiony gracz CFa.

help4you.png

Znawca
Opublikowano

Mnie jedynie denerwuja te kicki. Bo z kazdej planszy mnie wypierdola.. Gram w to ponad rok i troche sie nudzi.. ( wszystko przez te kicki )

graj sobie na NA.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

1. Ma fajny klimat

2. Dużo trybów, mapek

3. W cholerę dużo Polaczków

Mimo tych 3 pkt. w grze jest dużo bugów, jednak mimo to fajnie się w to gra :)

Polecam jak najbardziej !

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...